BRASSERIE HOEKENRODE

BRASSERIE HOEKENRODE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 45 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Brasserie Hoekenrode. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2022 om 14:03 De ribeye is geweldig en de beste die ik ooit bij bezorging heb kunnen vinden.
17 jan 2022 om 21:52 Goed eten, lekker warm nog, precies wat ik had gehoopt.
16 jan 2022 om 17:29 Het eten was zeer marginaal. De Nacho’s bijvoorbeeld waren zonder kaas of verschillende sauzen geleverd. Koud sompig patat. Lams kotelet waren 2 kleine botjes met een klein beetje vlees waarvan de lam overleden leek te zijn aan anorexia.
14 jan 2022 om 21:54 Nog nooit zo een vieze smaakloze taaie biefstuk gegeten met glazige saus uit een pakje. Nooit meer
11 jan 2022 om 19:48 Super kwaliteit en warm.
11 jan 2022 om 18:49 De steak was voortreffelijk en de friet lekker krokant.
8 jan 2022 om 21:07 Uitstekende kwaliteit, erg goed gebakken ribeye!
3 jan 2022 om 21:56 De biefstukken medium rare waren well done en flauw.. grote teleurstelling
29 dec 2021 om 16:48 Uitstekend! Restaurant kwaliteit, erg lekker.
22 jun 2021 om 15:11 Blijft een heerlijke ossenhaas....
21 mei 2021 om 10:20 Was erg weinig, 2 satéstokjes met erg weinig satésaus,vermengd met nog wat olie of iets dergelijks. Ook leken ze niet helemaal gaar. Al met al erg duur, 33 euro voor een bakje friet met een beetje saté, en een niet zo frisse salade.
16 mei 2021 om 21:05 Eerst verkeerde bestelling gekregen [pasta]. Daarna goede bestelling gekregen, was de kip een beetje rauw. Ik bestel hier nooit meer, want je krijgt geen waar voor je geld.